Jeg har gitt opp å låne bøker på biblioteket, men det finnes en løsning på en del av problemet. Jeg har alltid vært litt glemsk, og du bør ikke låne meg noe hvis du har tenkt å få det tilbake med det første.

Da jeg var liten gikk det greit, overdagspengene var 20 øre og deromkring, de var nok ikke justert på en stund. Det kunne jeg til og med
betale selv. Men nå kommer man fort opp i noen hundrelapper, og da er jeg blitt så ressurssløsende at jeg kjøper bøker istedenfor å låne dem.

En løsning, som sagt, er å komme seg inn på Deichman og sitte der og jobbe. Det er ikke alltid jeg har bruk for å lese hele boka, hvis det er faglitteratur det handler om, og noen ganger kan man sy sammen en
artikkel mens man sitter der, eller i hvert fall notere det man trenger.

Kanskje. Jeg må i hvert fall prøve, det går noen ganger fortere også, enn å vente på forsendelse fra amazon.