Rekesmørbrød?

Det klinger av gamle dager, da det fantes to sauser i verden (brun og hvit). Noen få steder finner man dem fortsatt, men pass på: Noen har begynt å pille rekene selv. Hvis du finner et rekeværhår eller noe annet smårusk på skiven din, så ikke bli sur, men takk personalet eller eieren for at de gidder å gi deg noe skikkelig godt, som vi i parentes bemerket alltid har spist hjemme.

Men er tilbehøret spennende, da, eller er det bare tubemajones og et salatblad? Her er et par nye ideer:

Olivenbrød under, smør, sennep, masse pepper, en klatt crème fraiche, rå hakket purre på toppen. Du kan jo bygge deg oppover og ta med så mye av stashet som du vil. Mye pepper og en whisky til gir en liten, men skikkelig pepret rus, hvis det er noe du går for.

Dijonsennep ble litt for skarpt til dette, Bergbys grove og hvitløks- gikk bra. Jeg prøvde med noe søt spansk anisette til også, men det gikk ikke så bra.

En kopp te, lese, så i seng.