En god del smør (25g?)
1 løk
salt (gjerne havsalt)
tørket oregano, salvie, estragon
rikelig med svart pepper
litt Tabasco, som vanlig

Serveres med spaghetti.

Smelt smøret på svak varme sammen med alle urte- og kryddergreiene.
La putre forsiktig noen minutter, ha i løken, og fortsett å koke det i smøret til løken er myk. Ha i litt vann, kok videre til det er en saus som ser ut som den fyller litt i en tallerken spaghetti. Smak til med salt og (nok) pepper.

Jeg glemte hvitløk, så jeg lagde en liten saus til og helte over:

1 ss smør (ca)
ett fedd hvitløk, i ganske tynne skiver
litt Tabasco
la greiene putre i noen minutter på veldig svak varme. Rør
litt. Ferdig

Dette ble egentlig en mye bedre smak, og den utkonkurrerte nesten den andre smaken, så den burde nok egentlig vært servert for seg selv.