1 bit laks, eller det du har
1 ss smør
2 ts peanøttsmør
1 hvitløkfedd
Rikelig med Tabasco
salt

1 avocado
Vinaigrette av havsalt, olivenolje, balsamicoeddik

Del laksen i biter, hell over litt olje, strø over litt salt
og la det ligge på en atllerken til du skal ha den i sausen.

Smelt smøret. Skjær hvitløken i skiver og ha oppi sammen med
Tabascosausen og saltet. La putre på svak varme i 5-6 min. Rør inn
peanuttsmøret og kok videre noen minutter. Legg i laksen og la frese til den er
ferdig, ikke helt gjennomstekt.

Jeg brukte økologisk peanøttsmør uten salt, så reguler
saltet hvis du bruker vanlig. Smak til.

Skjær avocadoen i to, skrell den og del den i ikke for store
biter (eller sånn som du vil ha dem). Hell over litt olje og eddik, og strø
litt salt over.

Server alt på samme tallerken, og la bare sausene blande
seg, det funker bra.