En annen sak med te er at den kan trekkes flere ganger, altså hvis det du drikker er av god kvalitet. Teposer har jeg ikke helt tro på, der må du være lynrask, i hvert fall poser med svart te.

Men dette tipset har jeg fått av en god venn fra Kazakhstan, som ofte når hun er på besøk lar teklypa bli liggende lenge i, og den blir også brukt en gang til eller mer, avhengig av hva jeg serverer.

Jeg er vant med at hele greia i så fall blir bitter, jeg pleier å drikke temmelig tynn te uten sukker.

Egentlig har jeg bare prøvd å drikket te trukket to ganger på min lokale kaffebar, som serverer oolong på annen trekking. Jeg må prøve igjen for å sjekke smaken ordentlig, men jeg synes da det fungerte bra. Denne teen skal visst serveres sånn, det er standard der jeg altså drakk den.

Jeg må finne mer ut om hvordan og hva. Det er jo god ressursutnyttelse også.