Jeg vet ikke hvordan dette stedet er i dag, men det pleide å være et skikkelig bra sted i Stockholm da jeg var der for en god del år siden. Lunsjen var en attraksjon, men egentlig var det ikke dumt å gå dit om kvelden også, roligere stemning. Følelsen av å ha noe for meg selv slutter aldri å lokke meg, i hvert fall hvis det er verdt å gå etter.

Jeg spiste enkel mat, men rågodt, stekt sild, eller altså strömming, fra Østersjøen, får vi regne med, og starköl, et sted mellom vår pils og gammeldags exportøl.

Jeg husker salatskålene som sto ute i en annen del av restauranten også, det så virkelig ikke ut som noe i det hele tatt, oppskåret agurk, noen andre ting. Men det smakte…sånn mat man ville servere kjæresten sin, om man skulle laget den selv og hadde fått hjelp til innkjøpet av en kokkevenn.

https://www.facebook.com/pages/Restaurang-Cattelin/169068809797758