Noe annet å bruke panering til:

En liten løk (du bruker kanskje ikke opp hele)
Ett egg
Tørt brød (sjekk at det ikke er muggent…)
Havsalt
Nykvernet pepper
Litt honning
Smør til steking

Skjær løken i skiver. De kan godt være litt tykke. Visp egget i en skål sammen med litt salt og så mye pepper du har lyst på. Det går sikkert an å ta oppi urter og andre ting også.

Skjær en kjempetynn ”skive” av det tørre brødet, så får du en haug med smuler på fjæla.

Som før nevnt, mugg lukter og smaker ille, ikke sunt heller, tror jeg. Kaste i så fall. Men hvis det bare lukter tørt brød:

Varm smøret i panna sammen med litt honning. Bland det i smøret. Når smøret skummer legger du i løkringene: Dypp dem i egget, dytt dem rundt i smulehaugen og legg dem i. Vær litt forsiktig så ikke all gugga havner for seg selv i panna, selv om det er godt for seg selv også.

Ikke stek dem for lenge – du vil vel helst ha dem sprø, ikke brent. Hvis du ikke liker for mye fett kan du legge dem på tørkepapir et halvt minutt, men spis dem raskt – det er da de er best.