en neve saltede, grovhakkede cashewnøtter
to never frisk koriander
et par spiseskjeer smør
rikelig med Tabascosaus
noen drag med pepperkverna (hvit eller svart)
ca. 300 g fersk steinbitfilet

Smelt smøret på svakt varme, sleng i de hakkede nøttene, pepperet og chilisausen. Halvparten av korianderen
tar du også oppi.

Del steinbiten i terninger, ca. 4×4 cm og legg den i. Ta i en neve finhakket koriander til. Skru
av varmen nokså raskt og la den ligge en halvtime i sausen.

Varm fisken litt mer etterpå, på svak
varme, til den er ferdig. Når du kan stikke en gaffel igjennom uten at det merkes, er den ferdig. Må du bruke litt krefter har den fått for liten tid.

Det som kan sies er at steinbiten burde vært stekt litt
også, jeg elsker stekt fisk. Sausen var veldig god, enkelt og greit.

Et glass hvitvin av riktig slag hadde nok vært bra.