Hva er det som får utviklere og i det hele tatt datafolk til å tro at det er ok at de bestemmer hvordan arbeidsstedet mitt skal se ut, og omorganisere det når de finner det for godt? Jeg mener, vet dere egentlig hva dere driver med? Dette er et utspill i pubformat, men alvorlig talt, når jeg prøver å lete opp ting etter en oppdatering koster det meg ofte en god del arbeid å finne det, tid jeg ikke har og arbeid jeg ikke har lyst til å gjøre. Noen ganger må jeg gjøre ting temmelig tungvint for å få gjort det jeg skal, og hvorfor skal noen andre rydde på min pult?

Jeg har kjøpt en dings som jeg innbiller meg juridisk sett er min, så hvorfor skal det firmaet jeg kjøpte den av, og en haug med andre firmaer, stikke fingrene sine inn i mine ting hver fjortende dag og snu opp ned på ting?

Det at det er mitt er nesten hele poenget. Jeg finner som regel frem i mitt eget kaos, i hvert fall er jeg ikke interessert i å slippe andre til i det uten videre. Virker dette kjent for noen, i hvert fall?

Jeg har ikke løsningen på problemet, det er grunnen til at jeg kaller det et pubutspill, men er du interessert i å la andre styre deg?