Vel, enkelt og greit, noen desiliter av den kraften, noen dråper honning og litt tabasco: Kok det litt inn i en liten panne eller kjele. Max 10 min. er det du trenger.
Jeg spiste det med skje fra gryta. Det smakte søtt, gyllent.
Mange, inkludert meg selv, er opptatt av frihet og har vært det lenge. Men det lar seg gjøre å jobbe for egne interesser og fellesskapets beste, noen ganger til og med samtidig.
Frihet er heller ikke én ting, ikke nødvendigvis det samme for meg som for naboen, og ikke alltid noen enkel ting.
Jeg tror vi alle føler frihet og trenger og lager oss frihet på temmelig forskjellige områder i livet og i verden, og på forskjellige måter. Så det gjelder å ta hensyn, og å lage samfunnet sånn, også, at det tar hensyn, så man ikke ødelegger helt for andre.
Systemer kan gi meg frihet, og systemer kan ta bort frihet.
Ett problem når man får frihet etter å ha vært ufri, er at dårlige ting også kommer opp, ikke bare gode.
Så man får passe på litt. Noen slipper seg løs på litt kjipe måter, andre har et hangup på strenghet.
Det gjelder å finne balansen...
Litt igjen av Christian IVs by, blant nyere forretningsarkitektur.
Vel, enkelt og greit, noen desiliter av den kraften, noen dråper honning og litt tabasco: Kok det litt inn i en liten panne eller kjele. Max 10 min. er det du trenger.
Jeg spiste det med skje fra gryta. Det smakte søtt, gyllent.