Man kan godt spise tørt brød. Hvis det er skikkelig godt i utgangspunktet, kan man bare skjære det i biter og ta på smør og det man liker av pålegg på bitene, det smaker minst like godt som melbatoast kjøpt i butikken, som man jo betaler for, selv om det ikke er avansert forarbeidet eller hva man skal si.

Det er mulig jeg får enkelte engelskmenn eller franskmenn på nakken hvis jeg snakker melbatoast alt for langt ned, ifølge Oxford Companion to Food er det kanskje snakk om at Escoffier lagde oppskriften… Han er i hvert fall berømt nok i mathistorien, vel helst for større ting. Kanskje jeg må dykke lenger ned i det i morgen.

Hmtja.

Men uansett: Er det brødet man har litt trist kan man riste det eller steke det i panna som krutonger.

Honning er redningen for meg hvis det er lite pålegg i skapet en periode, det er billig i forhold til hvor mange skiver man får smurt på, og jeg liker det, jeg kan godt spise det ofte.

Følelsen av å ikke kunne ta noe annet fordi man er blakk er vel aldri veldig deilig, men i hvert fall er det lurt å ha noen sånne standardting i skapet, da klarer man seg tross alt noen millimeter over bunnen hvis man må.