et stykke god entrecote
en liten løk
Rørossmør
Tabasco (nok)
Thai-chili-saus (ikke for mye, med mindre du vet hva du gjør ;-))
tørket salvie
litt Dijonsennep
noen dråper balsamicoeddik (ordentlig, seigt stoff, ikke den der rødvinseddiken)
salt
pepper

Skjær løken passe tynt og stek den i smøret sammen med krydder etc., til den er spiselig, men ikke ferdig.

Legg i kjøttstykket og stek videre på svak varme. Pakk løken rundt kjøttet med jevne mellomrom.

Tørt kjøtt er krise, men siden jeg har folk i familien som liker ting well done, så må jeg etter hvert lære meg å gjøre det så det smaker godt. I dag ble kjøttet som vanlig nokså saftig. Hvis det er det du går for, så pass på å få stekt fettet nok. Rått fett fra et hvilket som helst dyr er ikke min favoritt, i hvert fall.

Ikke noe av det i dag.

Det må jo ikke være akkurat disse krydderne, lag gjerne din egen blanding. Men dette var ting jeg hadde i skapet.