hvitløk
salt
tabascosaus
thai-chili-olje
smør
olivenolje
tørket, knust estragon

hvit fiskefilet

Jeg har lenge prøvd å få fisken i panna til å smake litt mer av det krydderet jeg eventuelt har i sausen, og i hvert fall er en foreløpig konklusjon at det ikke lønner seg å sleive for mye. Jeg har fortsatt en tendens til å begynne matlagingen nesten uten noen konkret idé i hodet og bare se hvor det bærer hen, fylle på med det jeg synes passer fra skapene. Men jeg må jo si at maten blir utrolig mye bedre når man har tatt jobben med å tenke igjennom prosjektet på forhånd.

At man ikke nødvendigvis lander der man hadde tenkt er normalt, men med et gjennomtenkt utgangspunkt for improvisasjon, i hvert fall, lander man et bedre sted, litt uansett hvor det er.

Skrell hvitløksfeddene og skjær dem i skiver. Varm hvitløk, urter etc i fettet.

Fisk ut hvitløksbitene med en hullsleiv eller noe annet.

Stek fisken i fettet.

Redigert etter publisering.