Jeg liker ikke å være gapestokk. Men det har vært noen passe kjipe saker med FrP-politikere, hendelser i et parti som i den grad renner over av moral og opphisselse over andres problemer og feil, og som også er veldig opptatt av straff som løsning på forskjellige (samfunns-)problemer.

Jeg er mye mindre opptatt av det enn dem, men allikevel, kunne de kanskje slutte å slenge skit på andre? Både moral og oppførsel, i og utenfor politikken, kan sikkert være problematisk for hvem som helst noen ganger, og jeg synes ikke man skal kreve en perfekt livsførsel av noen.

Men det virker ikke som om FrP har noen grunn til å fremheve seg selv spesielt. Allikevel bruker de ikke sjelden andres problemer for hva de er verdt hvis det dukker opp noe, og Carl I. Hagen mistenkeliggjorde mange ganger andres motiver for å drive politikk.

Og hvis denne saken faktisk skal dysses ned…kan vi da forvente en forsiktigere holdning fra FrP når det gjelder straff og moral? Eller skal de fortsette å snakke om nødvendigheten av høyere straffer?

Og hva med moralske “verdier”, hvorfor tror de at de eier dem?

https://www.dagbladet.no/nyheter/keshvari-trekker-seg-som-leder-for-oslo-frp/70333202?fbclid=IwAR1l-oxlSlpG_CeJeNJPfNQrD2oZwTZ1DrYOPUd10Ah6k8VamWoX8dFD2WQ