1 ss smør
3 egg
tre skiver hvit ost av et eller annet slag
en klype salt
en liten skål grønne erter

Smelt smør i panna. Slå sammen 3 egg i en skål (du kan bruke en gaffel) og hell oppi.

Ha osten klar og legg den også oppi med en gang.

Stek det et par minutter som en omelett, og kræsj det så med en stekespade eller noe annet, rør rundt så det blir en eggerøre av det.

Sleng i ertene og eventuelt litt mere smør. De bruker ett til to minutter på å bli varme.

Ost har alltid lett for å legge seg i bunnen av stekepanna, men smaker godt og er lettere å skrape ut hvis du tar den med en gang.

Det er lett å ty til egg når man ikke har så mye penger, så hvis det går, så drøy til du har virkelig lyst på. Det er vel en kolesteroldriver – i for store mengder, da.

3 egg er også det jeg bruker når jeg lager en omelett til én person.

De ertene var noe jeg hadde stående, så ta hva du vil oppi, eller bare ost og egg.