En lite lur ting å gjøre hvis du prøver å bygge opp din egen virksomhet, er å stikke av i et avgjørende øyeblikk. Du vet det noen ganger, for eksempel hvis du har akkurat nok penger på konto til å kjøpe inn et eller annet som du er nødt til å ha for å få gjort det du skal, en ny PC eller et musikkinstrument eller hva det nå er, og selv om du må tømme kontoen vet du at du har mulighet til å låne noe så du klarer deg til neste gang det kommer noe inn.

Hvis du da slipper taket…begynner å bruke penger på noe annet, lar være å tømme kontoen med dette formålet…det spørs selvsagt hvor langt fallet blir, om du har bygget høyt og smalt eller hatt mange små seire eller stasjoner underveis så du i hvert fall slipper å ta tak helt fra begynnelsen.

For meg handler sånne ting i nokså stor grad om mentale prosesser, jeg puster ut først når jeg merker at jeg har passert en kneik, landet, betalt en avgjørende regning, fått betaling for et prosjekt, eller ting som ikke har med penger å gjøre – man merker uansett at man endelig har fullført et eller annet man har begynt på, en stor eller noen ganger en liten del av et eller annet prosjekt.

Men ok, man har også et privatliv. Hva man gjør med det…det spørs kanskje hva som er viktigst akkurat da. Ikke et helt enkelt problem når man tenker etter.

Redigert…