Et innlegg fra Vestlandet, hvor det i hvert fall bygges store veier for tiden.

Jeg håper ikke jeg med dette legger meg opp i en lokaliseringsdebatt. For meg kunne man bygget mye mindre av både veier og bygg enn man gjør. Man ødelegger landskapet for tiden, vi kan ende som badebyer i Spania og på Kanariøyene hvis vi ikke bremser snart – der er jo faktisk landskapet mange steder fullstendig ubrukelig som både natur- og kulturopplevelse på grunn av det som er bygget.

CO2-problematikk er jo opplagt også en side av saken. Det er ikke bare i Nordsjøen vi produserer det.

Jeg mener seriøst vi har alt for mye penger for tiden og bruker dem til dels nokså merkelig. Men man bør jo passe på dem også, og dette sier noe om hvor mange oljekroner som er i spill.

https://naringspolitikk.no/2019/01/23/er-lommeboken-var-trygg-statsrad-jon-georg-dale/?fbclid=IwAR0ppZFNgiZhPf7Xjl2WSoFeLYat5XprBYxTtufN3ezMpWCmC0pCfOMx_XA