Våknet i dag av helikopterdur. Det er gjerne det politihelikopteret som de overvåker oss med for tiden, eller kanskje de har kjøpt inn flere.

Jeg er mer bekymret for hvordan vår justisminister opptrer overfor byens innbyggere og politiet enn i utgangspunktet hva innvandrerungdom gjør. Jeg vet ikke hva han faktisk gjør, bare hvordan han snakker. Han er også backet opp av folk som sitter så langt fra Oslo at de ikke aner hva noe handler om. Jeg begynner å bli sliten av akkurat det der, av de som sitter isolert og kommenterer, isolert mentalt eller faktisk konkret langt ute på bygda, det virker som om de knapt har møtt en muslim, som de er så forbanna på og så redde for, langt mindre bidrar de positivt i diskusjonen.

De har tusen meninger om Oslo, og hvor mye er de her? Hvor mye vet de om oss og om byen?