De biffbitene man kan få kjøpt i pakke kan også bli gode, selv med bare smør og litt chilisaus eller noe annet oppi.

Jeg smeltet bare smøret og blandet noen forskjellige typer chilisaus oppi, litt salt også, siden det var slutt på Kviteseidsmøret. Jeg hadde vært borte i en stor asiatisk butikk i Osterhaus’ gate og kjøpt en ny type, nokså rett fram, sterk nok og god, men det ble best med litt av den der søte thaisausen også, som du får mange steder, vanlig til vårruller som gatemat, for eksempel.

Altså, gate og gate, man kjøper dem i små sjapper eller vanlige butikker som har dem liggende på disken. God og billig lunsj.

Den sausen er blitt litt standard, kanskje, men den smaker jo skikkelig godt, jeg klarer meg ikke helt uten for tiden. Litt av den, litt av den andre nye, smør og salt, og så kjøttet bare noen strakser til slutt. Rør litt og få det så stekt som du vil ha det. Blir det for lenge…blir det tørt. Alltid skrekken, det, ikke så veldig godt. De passer til å være nesten gjennomstekt, de bitene, synes jeg.