En god del ting står litt i stampe akkurat nå, men jeg har jo i hvert fall oppnådd ett av målene med det stekespadeprosjektet: Å ha en tøypose stående i en krok, og selge litt nå og da. Lageret av de små, “vanlige”, min design, er praktisk talt tomt – for noen dager siden tok noen gamle venner kontakt og ville ha 10 stykker, til presanger, regner jeg med. Hyggelig og veldig beleilig.

Så nå har jeg pusset dem og gitt dem fra meg. De er nokså forskjellige, både bredde og utførelse, så jeg har prøvd å følge deres “personlighet” når jeg har brukt sandpapiret. Noen er skarpere i kantene, ren form, nesten, tenker jeg…mens andre er mere avrundet i kantene. Småtteri, kanskje, men sånt gjør det morsomt å jobbe med dem.

Jeg har fortsatt 10-15 igjen av den lange varianten, som noen likte best. Jeg har gitt bort noen av dem også, og solgt noen i den kjøkkenbutikken på Løkka, som har begge typer. Den varianten var egentlig den første snekkerens eget produkt, en videreutvikling av min idé.