Jeg er ikke helt sikker på om jeg har gjort dette før, jeg tror faktisk jeg har unngått det av en eller annen grunn. Brød, smør, honning, julesylte. Tabasco på toppen.

Jeg hadde surdeigsbrød fra et bakeri som jeg oppdaget for lenge siden, men prøvde først i går. Og det er, var, virkelig en opplevelse. Bakerienes svar på Bokbacka eller i det hele tatt haute cuisine, det er utrolig at det går an med så enkle midler, men det gjør det altså.

De serverte bare «vanlig» kaffe, men den var fra Tim Wendelboe, og han er en annen sånn kunstner på høyt nivå, så når han sender det ut i verden er det ikke vanlig kaffe lenger, det er orgelmusikk og duften av furu og hvem vet hva til slutt, en visjon. Man tror ikke det går an, men det gjør det hvis man er interessert i kaffe, og altså i bakverk.

Jeg liker ikke en gang vanlig kaffe lenger.

Trotzdem…

Det er for meg som med Patsy Cline, jeg synes…beklager, snobberi eller hva det er, men kompet er for meg en komedie, men dama er en så stor musiker at man er nødt til å gi seg over uansett.

Det er ikke mange plasser i byen med dårlig kaffe, synes jeg.

Men surdeigsbrød er definitivt hjemmebane for meg, å spise, da, jeg kan ikke lage det. Uansett kommer det brødet til å smake meg i mange dager. Det var tilsynelatende dyrt, men jeg tror ikke det blir det i praksis.

Ille brød heter stedet, vi får tro det er et ordspill… 

Det ligger nokså nært Akerselva, opp fra gangstien som går fra Grünerløkka til Grønland.