Bøndene trenger å få solgt melk…og jeg har sluttet å drikke det for mange år siden.

Det gjelder sikkert ikke alle.

Men kakao til frokost er digg, noen dager minst like bra som kaffe.

Barndomsminner finnes, da var det en sånn mammagreie, vi fikk det til kveldsmaten eller hvis vi kom inn fra kulda.

I dag kan man jo gjøre begge deler.

Jo, det er koffein i kakao også, men gjennomsnittlig mindre enn kaffe, hvis man skal stole på Store norske leksikon, og seg selv, som amatør på både ernæring og naturvitenskap. Man får passe på barn og seg selv sånn som man nå gjør, jeg pleier i hvert fall å ha ett øye på hva helseautoriteter sier og minst ett øye på hva jeg selv leser og tenker, avhengig av hvor alvorlige konsekvensene menes å være av det jeg gjør.

Andre tenkemåter enn skolemedisinens finnes jo også når det gjelder helse, så så lenge situasjonen er under kontroll låner jeg øre til både kinesere og iranere og utenlandske kokker som måtte finne på å si noe om sunnhet.

Men jeg drikker gjerne kakao til frokost i perioder.