En av grunnene til at FrP og journalister ofte ikke kommer så godt overens, er kanskje at mange FrPere på en del områder er så skarpe i kanten eller straighte at man fort skjærer seg på dem, mens mange journalister i hvert fall har bak seg en periode i livet som er en god del mere frynsete sett fra den andre kanten.

I og med at FrPs politikk på mange måter har som effekt at vi andre blir presset inn i deres livsstil, mye av politikken og mange av avgjørelsene deres er basert på deres egne vaner og magefølelse – og da blir det jo en kamp.

Litt mere sortering, kanskje, hadde gjort seg i mange sammenhenger, tror jeg.

Eller kanskje det bare er ønskene som er sånn, hvis man er vokst opp veldig ryddig, trives man kanskje bedre med litt rot, og motsatt, hvis det har vært stress, tåler man ikke rot i noen ting, nesten.

Det kan nok være begge veier.