Fortsatt bare noter, jeg får prøve å få spilt inn seinere.

Det hender jeg må sende fra meg noter hvor kosmetikken ikke er helt i orden, for å si det sånn, her burde teksten ligget under notene på den ene og den andre burde vel hatt koret på en egen notelinje. Litt lettere å lese for en som kan spille hele greia på piano, da, på denne måten…

Men noen ganger må jeg bare få ting ut av hodet – helt orden på notasjonen får jeg fikse så snart jeg kan.

Ideene er ferdige.

“Ikke helt siste dans” er fra historier om Martin Luther, som teatergruppa lagde selv, i stilen en krangel mellom Martin og kona, en vakt foran stedet der han satt som nekter noen å komme inn med mat til ham fordi hun ikke kunne…passordet, og avslutningen er en skikkelig fest, med øl og langbord. Den er illustrert her, den teksten hører til det

Fotballfinale er fra en forestilling som handlet om hele fotballens historie, fra egypterne og fremover, og en halvpart som var litt mere sportsjournalistikk sånn som den nå…kan være. Avslutningen er et forsøk på å lage en bit av en sånn VM-sang som alltid lages til fotball-VM.