Jeg lagde en egen kategori for korona her på bloggen, men jeg var egentlig mest ute etter en håndfull artikler som handlet om praktiske tips, og enda mer, konkrete opplysninger om hva et virus er og ikke er, osv.

De fleste av disse artiklene havnet under andre artikler som var mere…politiske eller hva man skal si. interessante er kanskje ikke alle de akkurat nå.

Men jeg kjenner meg selv og mine landsmenn, gamle og nye og halvgamle, godt nok til å vite at det er mye omtrentlig kunnskap blant oss, også i mitt hode, vanligvis, når det ikke er noe som skjer som gjør at jeg har bruk for nøyaktig kunnskap.

Så enda en kategori. Korona – tips.

De tekstene er ment å oppklare en del misforståelser, og gjøre det lettere å…gjøre det som må til. Og lettere å se hva som eventuelt ikke er nødvendig, eller poengløst.

Under denne headingen. Klikk eventuelt på den rett oppe i høyre hjørne, på denne artikkelen, så får du opp alle artiklene om dette temaet.