Har man ikke smør eller olje i huset…det høres ut som en litt kjip ting å ha glemt å kjøpe, men sennep egner seg som nevnt også til å ha på brødskiva, hvis man liker sennep, da, og faktisk, man kan varme ting i det. Jeg skal trekke litt fra påstanden, det var nok litt fett i panna også, litt smør fra tidligere og sennep, men jeg la i litt søt sennep (fra Bergby) og litt fransk, Dijon-sennep, og pepper, og vel litt salt også, og et lite hvitløksfedd som jeg rakk å gi litt varme før jeg rett og slett rullet noen strimler med ganske godt grovbrød fra butikken i det.

Jeg turte ikke å prøve å gjøre det sprøtt, men det kan hende det går an. Myke, søte brødbiter med en del pepper ble det, men i går varmet jeg sennep, også i panna, nok til at noen av sennepskornene ble sprø (den franske sennepen var den typen med hele sennepskorn).

Også interessant.

Jeg vet ikke, jeg håper jeg får orden på økonomien såpass at jeg ikke må gjøre dette, men på den annen side, det er vel nok fattigmanns mat som er blitt slagere hvor som helst.