Seriøst, jeg ler litt for mye noen ganger.

Overvekt er et problem – selv om jeg tror Norge fortsatt ligger forholdsvis godt an i forhold til andre rike land, er det grunn til å tenke på det.

Vi tror vi fortsatt er et fattig land, med mange holdninger i den retning, noen ikke noe å samle på, andre synes jeg fortsatt vi kan bruke til noe.

Totalt sett er vi nå i hvert fall et rikt land, og jeg tror med mange flere problemer knyttet til rikdom enn til fattigdom, både privat og i samfunnet – i hvert fall sammenlignet med samfunnet av den gamle typen, det gamle klassesamfunnet dømte tja, et flertall, var det vel? til fattigdom.

Så enkelt er det ikke lenger. Vi kan ta diskusjonen videre etterhvert, jeg må bare konstatere at vel liker jeg god mat og fest, men magemål burde nok også finnes.

Ja…takk, begge deler.