https://www.nationen.no/landbruk/bondelagsleiaren-i-vestland-salet-av-mjolkekvotar-er-dramatisk-for-verdiskapinga-og-jordbruksareala/?fbclid=IwAR2VMwJUEP3MYoVzFXszHkQ4NINhIemDKEzqw_BzxUVSoR7IsgyPlP9kSsw

Dette er typisk en nyhet som jeg ikke skjønner rekkevidden av fordi jeg ikke kan systemet, og jeg vet heller ikke hva jeg eventuelt skal gjøre. Men jeg hører stemmeklangen, sånn omtrent, og er det sånn at det snart ikke er igjen melkebønder på Vestlandet?

Jeg får heller ikke lest annet enn begynnelsen av artikkelen.

Jeg må si, ikke som et markedsføringstiltak, at det er lenge siden jeg drakk kald melk i et glass, men kakao står absolutt på bordet, ikke så sjeldent om morgenen. Det kommer ikke tilbake i mitt kosthold å drikke melk sånn som vi gjorde før, det tror jeg ikke. Sorry, men jeg spiser andre melkeprodukter, smør, ost, rømme.