https://www.dagsavisen.no/demokraten/nyheter/2021/10/06/jaget-etter-ekstravakter-tok-knekken-pa-helsearbeider-inger-lill/?fbclid=IwAR0DLJJgIdz2r4lNm6Ky036cKttc6AMdve-kbb8HujOFrTtn0twWkXSEI38

Jeg skal prøve å være forsiktig med å si for mye, men dette er vel ikke en utypisk sykdomshistorie fra idag. Feilbehandling forekommer selvfølgelig også, og det er jo ikke umulig å tenke tanken at den statistikken også går opp på grunn av større press på leger og sykepleiere og deres jobber på sykehusene, og beklager, dårlig og for mye administrasjon. Det snakkes i hvert fall en god del om det.

Tilsvarende historier som denne finnes med psykiske problemer som konsekvens, eller hvor det har vært underliggende. Jeg husker jeg møtte en på sykehuset, psykiatrisk, altså, for lenge siden, som hadde mistet jobben i posten, og knakk på grunn av det. Livssituasjonen til oss alle sammen kan vi jo ikke vite alt om…og dermed heller ikke omstendigheter og årsaker til alt. Vi strekker oss, det er normalt, kan man si, men hvor mye som dermed skal til for å skape virkelig problemer for oss synes jeg ikke de skal definere som aldri har hatt problemer hverken selv eller i familien eller blant sine venner. De burde være litt varsomme.