https://www.nettavisen.no/nyheter/det-kan-se-ut-som-regjeringen-har-funnet-oppskriften-pa-hvordan-man-skal-bli-kvitt-velgerne-sine-raskest-mulig/s/12-95-3424235516?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0_2IJK28rvegRId3YIxI1iYky82qegust3lzku_GUF2fukI7Z5vbKrTds#Echobox=1642993567

Hvis ikke dialogen er problemet, hva er problemet? Det kan man jo heller diskutere.

Dette er en avansert variant av noe avisene holdt mye på med da Anundsen og de andre FrP-ministrene var skikkelig på volum, å bedømme politikken etter galluptall og hvor velsmurt kjeften til politikeren er, og late som om man diskuterer politikk.

Eller for å si det ryddig, som dette ikke er: Markedsføring, strategi og taktikk er politikken, og de som “vant debatten”, for å bruke typisk og igjen nokså enkel sportsjournalistisk vinkling, er de som brøler mest.

“Folk er opprørt” – vel, Nettavisen er kanskje den som i utgangspunktet er opprørt. Det er den egentlige nyheten, og at det finnes andre som er like tøffe i trynet som dem hvis de blir spurt.

Det finnes også noen som ikke er enige med dem i sak, og det finnes også folk som mener at selv politikk burde være noe annet enn et norgesmesterskap hvor det finnes en seierspall og en resultatliste.

Når det gjelder selve saken er det også typisk for Sylvi Listhaugs kommentarer at hun fortsatt ikke tenker som et samfunnsmenneske.

Redigert…