https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/1781685/direct-vilnius-warsaw-train-service-to-launch-in-december?fbclid=IwAR0GxQwK1Ay23YeJF43-JPi1tPEwNPaUKL-d-0cUk5RuSw7Pb9z9Ig-53KA

Mye dårlige nyheter for tiden, for å si det sånn, men det er klart, noen holder jo på med mere positive ting. Jeg har vært én gang i Litauen, synes det var smadder hyggelig, og liker å reise med tog, har hatt lyst til å ta toget dit og gjerne videre østover og eventuelt sydover, men det siste er en litt større drøm. Jeg hører ikke til de som vil fortest mulig frem alltid, poenget med ferie for meg er jo litt ro, så planer om kjappest mulige tog klapper jeg vel ikke alltid så veldig hardt for.

Uansett så dette kult ut. Det diskuteres sporbredde og praktiske hindringer mellom Polen og Litauen, på “Togferie” på Facebook, fantastisk gruppe, forresten, men hvis Litauens NRK sier det, får de det vel til på en eller annen måte.